Number Nine

Over Number Nine

Number Nine startte haar eerste winkel in 2004 aan de Kleine Houtstraat 9 in Haarlem en opende met haar winkel een compleet nieuw multi brand concept. Je vindt hier zowel mannen als vrouwencollecties aangevuld met de juiste accessories en life style producten.

Number Nine verkoopt merken van over de hele wereld en zorgt ervoor dat alle producten een juiste prijs-kwaliteitsverhouding hebben. De mix van originele merken en de keuze voor de producten die met elkaar het collectiebeeld vormen maken Number Nine uniek.

Inmiddels zijn we ruim 12 jaar verder en zijn we beland bij de zeven winkels die we nu hebben. Iedere winkel is weer uniek en heeft een ander assortiment. Ook online is de totale collectie verkrijgbaar.

Fris, clean, stijlvol en uniek, dat zijn altijd de speerpunten van onze collecties. Number Nine volgt de laatste trends en is regelmatig te vinden in internationale hoofdsteden waar mode, design en stijl zegevieren. We kopen bij de mooiste merken de leukste producten en daarmee creeƫren we een echt eigen Number Nine beeld.

Number Nine selecteert haar medewerkers op de passie die men heeft voor de merken, de producten en uiteraard voor de klant. Onze service kan niet ver genoeg gaan en onze medewerkers gaan tot het uiterste voor iedere klant.

Adres:
Kleine Houtstraat 9
2011DD, Haarlem

Telefoon:
023-5344093

Website:
www.numbernine.nl