Goes Installaties BV

Over Goes Installaties BV

Goes installaties is dé specialist in Haarlem en omstreken op het gebied van kleine loodgieters- en installatie werk tot grote projecten waarbij meerdere disciplines betrokken zijn.

Wij coördineren de aanleg van een compleet installatie-project als: klimaat, sanitair als alle soorten dakbedekking en gasinstallaties. Wij zijn ook eindverantwoordelijk voor de complete installatie werkzaamheden.

Wij leveren vakwerk, service en onderhoud op de volgende werkterreinen:

  • Verwarming installaties (CV ketels, HR ketels & combi ketels)
  • Sanitair (levering en coördinatie van complete badkamer renovaties)
  • Dakbedekking (lood, zink, koper, bitumen en dakpannen)
  • Binnen riolering en legionellapreventie
  • Geisers, boilers, en design radiatoren
  • Water- en gasinstallaties
  • Ventilatie systemen
  • Comfort Sanitair voor senioren en mindervaliden

Of het nu gaat om een lekkage, verstopping, de aanleg van een nieuwe CV-installatie of badkamer. Bij Goes installaties bent u altijd aan het juiste adres. Bij grotere projecten regelen wij de offertes, maken afspraken met onderaannemers en zorgen wij voor tijdige oplevering conform uw wensen. U krijgt altijd garantie op het installatiewerk. Ook kunt u een beroep doen op de Uneto-VNI consumentenvoorwaarden.

Specialisten

Onze installateurs ontwikkelen zich tot specialisten. Zij volgen cursussen en houden hun vakkennis up-to-date.Veiligheid staat daarom bij ons voorop. Zo zijn onze installateurs VCA gecertificeerd. VCA is een persoonlijk veiligheidscertificaat. Door middel van cursussen, is de monteur bijgebracht om veilig zijn vak uit te oefenen bij u thuis of op de bouwplaats

Ga voor veiligheid, kies een erkend installateur

Goes Installatiecentrum is een erkend installateur volgens de SEI norm. SEI is opgericht door UNETO-VNI, de brancheorganisatie voor installatiebedrijven en technische detailhandel, en de VEWIN. De stichting heeft als doel om het onderscheid zichtbaar te maken tussen enerzijds pseudo-vaklui en anderzijds de vakbekwame installateurs.

Kwaliteit die vroeger zo gewoon was

De wereld verandert snel om ons heen. Daarom is het goed te zien dat oud vakmanschap door ons in ere wordt gehouden.

Adres:
A. Hofmanweg 44-A
2031 BJ, Haarlem

Telefoon:
023 5261503

Website:
www.goesinstallaties.nl