Centragas van Galen

Over Centragas van Galen

Totaal installateur Haarlem,

Centragas van Galen B.V. is een installatiebedrijf met zeer ruime ervaring op het gebied woningbouw en utiliteitsbouw. Wij bieden u als Erkende installateur een compleet aanbod van diensten voor particulieren en de zakelijke klanten in Haarlem en omstreken. Wij adviseren, realiseren en beheren duurzame installaties op het gebied van werktuigkundige en elektrotechnische installaties.

 

Samenwerking,

Centragas van Galen B.V., werkt nauw samen met Van Galen Elektrotechniek en Van Galen Brand en Beveiliging. Het team bestaat uit ca. 40 medewerkers en hebben onze installatieactiviteiten gebundeld onder één dak onder de noemer:

Van Galen InstalCenter.

Als totaal installatiebedrijf willen wij een bijdrage leveren aan een duurzame en comfortabele woon- en werkomgeving in de gebouwde omgeving.

 

Showroom,

Wij hebben een eigen showroom waar u persoonlijk advies kunt krijgen over de juiste keuze van een nieuwe ketel, een nieuwe decorradiator of het inrichten van een badkamer of toilet. Kom eens langs en laat u vakkundig informeren.

 

Service en onderhoud,

Van Galen instalCenter is een echte serviceorganisatie in de breedste zin: Wij leveren diensten in alle disciplines van de techniek. We kunnen u een volledige onderhoudsdienst aanbieden. Wilt u dat uw technische installaties langdurig en betrouwbaar hun werk doen? Zorgt u dan voor deskundig onderhoud en beheer. Doordat goed onderhoud het energieverbruik van uw installaties verlaagt, kunt u ook nog besparen op kosten. Belangrijk is tevens de kwaliteit van het toestel en service die er aan verleend wordt. Onze vakkundige servicemonteurs zorgen voor een optimale conditie van uw installatie.

Met ons service abonnement wordt u met de hoogste prioriteit geholpen en u kunt 24 uur per dag terecht bij onze storingsdienst.

 

 

 

 

 

 

 

Adres:
Mollerusweg 2/6
2031BZ, Haarlem

Telefoon:
023-7771490

Website:
www.centragas.nl