Van der Valk Hotel Restaurant Haarlem

(Broodjeszaak, Catering, Fitness, Hotel, Hotelreserveringen, Restaurant)

Van der Valk Hotel Restaurant Haarlem - Broodjeszaak|*|Catering|*|Fitness|*|Hotel|*|Hotelreserveringen|*|Restaurant - Haarlem
Toekanweg 2
2035LC Haarlem
Tel: 023-5367500
Fax: 023-5367980
www.hotelhaarlem.nl

Introductie

Van der Valk Hotel Restaurant Haarlem - Haarlem

Van der Valk hotel Haarlem beschikt over 315 kamers en suites op slechts 20 minuten loopafstand van bruisend Haarlem. Het hotel beschikt over gratis parkeren voor hotelgasten met 4 Tesla oplaadpunten en 1 gewoon oplaadpunt.

Mede door de perfecte ligging en zeer goede bereikbaarheid is Van der Valk Hotel Haarlem de ideale locatie voor het geven van trainingen, het houden van vergaderingen, productpresentaties, meerdaagse conferenties, brainstormsessies, roadshows, personeelsfeesten en alle andere mogelijke evenementen met of zonder feestelijk karakter. Hotel Haarlem telt 14 multifunctionele zalen tot maximaal 1000 personen.

Hotel Haarlem staat bekend om haar uitstekende keuken tegen een zeer redelijke prijs. Ook kunt u bij ons terecht met uw dieetwensen en voor glutenvrije gerechten. Onze gastvrije bediening staat voor u klaar en kan u indien gewenst adviseren.

Wij verwelkomen u graag met evenveel warmte en enthousiasme voor zowel een romantisch diner voor twee, een gezellige familie bijeenkomst, een etentje met vrienden of als u met een groter gezelschap wilt komen dineren.

Ook zijn wij de perfecte locatie om een hapje te eten met uw (kleine) kinderen. Terwijl u aan tafel nog heerlijk na geniet van het diner, kleuren de kids een kleurplaat in die zij later bij de receptie kunnen inleveren voor een klein cadeautje.

Dineren bij Hotel Haarlem is een combinatie van heerlijk eten, een perfecte kwaliteit, een eerlijke prijs en een unieke ervaring, die wij graag met u willen delen. Onze koks werken uitsluitend met verse producten en creëeren daarmee tongstrelende gerechten.
De gerechten van onze kaart zijn te bestellen vanaf 12:00 uur tot 23:00 uur.

Openingstijden

Openingstijden Van der Valk Hotel Restaurant Haarlem Haarlem

Maandag:
00:00 tot 23:59
Dinsdag:
00:00 tot 23:59
Woensdag:
00:00 tot 23:59
Donderdag:
00:00 tot 23:59
Vrijdag:
00:00 tot 23:59
Zaterdag:
00:00 tot 23:59
Zondag:
00:00 tot 23:59

Voorzieningen

Toegankelijk voor rolstoelen:
geen minder valide kamers
Pinnen:
Eigen Parking:
ruim 300 gratis parkeerplaatsen
Parking in de buurt:
Fietsen standplaats:

Fotogalerij
Geen Foto's toegevoegd
 

Prijzen

U kunt bij ons vanaf €15,75 genieten van een hoofdgerecht.
Onze kamers zijn te boeken vanaf €89,50 per nacht.

Reviews

Review schrijven

Geen reviews gevonden

Contact

Uw naam:
Uw email:
Afbeelding met beveiligingscode ingewerkt
Vul de beveiligingscode in:
    *
 
Copyright © 2015 - 2021 Stadsgidshaarlem.nl - Sitemap - Disclaimer - Intellectueel eigendom - Privacy

Deze website maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden en advertentieplaatsing. Blijft u de website gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies