Van Daalen Papierrestauratie

(Antiekrestauratie en reparatie)

Tingietersweg 89
2031ER Haarlem
Tel: 023-5338647
www.paperconservation.nl

Introductie

Van Daalen Papierrestauratie - Haarlem

Van Daalen Papierrestauratie: restauratie, conservering en advies, werken op papier en perkament, pastels, aquarellen, tekeningen, oude en moderne kunst

Conservering
Conservering en restauratie van uiteenlopende objecten op papier en perkament. Van klein tot groot, twee- en driedimensionaal, oude en moderne kunst. Objecten variërend van pastels, aquarellen, tekeningen, kaarten tot waaiers, diorama’s, globes alsmede grote projecten op locatie waaronder behang met historische waarde en 1:1 werktekeningen van gebrandschilderde kerkramen.

Specialisatie
Francien van Daalen is gespecialiseerd in pastels, aquarellen, tekeningen en prenten en heeft haar naam gevestigd met de behandeling van moeilijke, delicate en complexe restauraties.

Advies
Adviezen op het gebied van expositie, klimaatbeheersing, transport en berging van objecten op papier en perkament.

Conditie rapporten
Onderzoek en rapportage naar de conditie van objecten en collecties.

Samenwerking
Francien van Daalen heeft een uitgebreid netwerk in binnen- en buitenland. Bij objecten samengesteld uit meerdere materialen wordt samengewerkt met restauratoren uit andere disciplines (schilderijen-, meubel-, textiel- en metaalrestauratoren). Op het gebied van onderzoek zijn goede contacten met de instellingen en instituten.

Inlijsten
Fragiele objecten zoals pastels en driedimensionale objecten zoals waaiers en diorama’s worden altijd in het eigen atelier ingelijst. Voor het zuurvrij en stofdicht inlijsten alsmede de toe te passen lijsttechniek kan worden geadviseerd en bemiddeld en wordt samengewerkt met gevestigde lijstenmakers.

Noodhulp
Directe noodhulp bij waterschade, brand en andere calamiteiten. Acute zorg voor de objecten, afgestemd op de specifieke omstandigheden. Na bereddering wordt aan de opdrachtgever, eigenaar of verzekeringsmaatschappij gerapporteerd en desgewenst advies gegeven voor verder herstel.

Voorzieningen

Toegankelijk voor rolstoelen:
Pinnen:
Eigen Parking:
Parking in de buurt:
Fietsen standplaats:

Fotogalerij
Geen Foto's toegevoegd
 

Contact

Uw naam:
Uw email:
Afbeelding met beveiligingscode ingewerkt
Vul de beveiligingscode in:
    *
 
Copyright © 2015 - 2020 Stadsgidshaarlem.nl - Sitemap - Disclaimer - Intellectueel eigendom - Privacy

Deze website maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden en advertentieplaatsing. Blijft u de website gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies