Tyclean

(Schoonmaakbedrijf)

Tyclean - Schoonmaakbedrijf - Haarlem
Laan van Berlijn 329
2034SM Haarlem
Tel: 023-5516043
www.tyclean.nl

Introductie

Tyclean - Haarlem

Al 15 jaar staan wij voor kwaliteit & loyaliteit!

Onze organisatie is al 15 jaar actief in de schoonmaak. Het succes komt mede doordat wij mensgericht zijn in het sturen en klantgericht zijn in het ondernemen. Loyaliteit en kwaliteit zijn altijd onze speerpunten.

Hierdoor werken onze medewerkers met een positieve inzet op de locaties waar wij een contract mee hebben. Daardoor is de kwaliteit van onze schoonmaker uitstekend!

TyClean geeft u de garantie van hoogwaardige kwalitatieve schoonmaak met milieubewuste reinigingsmiddelen. Om de optimale service te kunnen bieden aan onze klanten, horen wij graag wat hun wensen en verwachtingen zijn. Op basis hiervan kunnen wij, vanuit onze expertise en ervaring, op zoek gaan naar de beste samenwerking. Wij hechten daarom veel belang aan luisteren naar onze klanten, niet alleen in de offertefase maar ook bij de uitvoering van de werkzaamheden. In 2015 zijn wij van start gegaan met een digitale fase waarbij zowel medewerker, werkgever en klant kunnen communiceren via een logboek. In de praktijk is gebleken dat voor een ieder dit een fijne manier van communiceren is. De lijnen zijn kort en benodigde acties worden direct opgepakt.

 

TYCLEAN IN DE SCHOONMAAK

UW SCHOONMAAKBEDRIJF

TyClean kent de werkvloer als geen ander, want daar is het twintig jaar geleden allemaal mee begonnen. Na vijf jaar zelf als schoonmaker bezig te zijn geweest met panden reinigen, hebben beide directeurs het schoonmaakbedrijf opgericht. Nu bestaat TyClean al 15 jaar, met loyaliteit en kwaliteit.

Missie

Schoonmaak heeft het doel een bijdrage te leveren aan goede arbeidsomstandigheden. In een schone, gezonde werkomgeving (binnenmilieu) kunnen uw medewerkers optimaal presteren. Onze missie is:

‘TyClean is een dynamische, marktgerichte dienstverlener die door enthousiaste en slagvaardige medewerkers haar klanten dient met een betrouwbare prestaties.

Bedrijfscultuur

Onze bedrijfscultuur is onderscheidend in de markt. Wij vinden het belangrijk dat de bedrijfscultuur van onze opdrachtgevers past bij de manier waarop wij met onze mensen omgaan. Alleen dan wordt een goede samenwerking, en dus een optimaal resultaat, bereikt.

Luisteren

Om optimale service te kunnen bieden aan onze klanten moeten wij van hen horen wat hun wensen en verwachtingen zijn. Op basis hiervan kunnen wij, vanuit onze expertise en ervaring, op zoek gaan naar de beste oplossing. Wij hechten daarom veel belang aan luisteren naar onze klanten, niet alleen in de offertefase maar ook bij de uitvoering van de werkzaamheden. Directie vervult hierin een sleutelrol, adviseur op het gebied van schoonmaakdienstverlening en vertaalt de wensen en verwachtingen van onze opdrachtgevers in concrete dienstverlening.

Voorzieningen

Toegankelijk voor rolstoelen:
Pinnen:
Eigen Parking:
Parking in de buurt:
Fietsen standplaats:

Fotogalerij
Geen Foto's toegevoegd
 

Reviews

Review schrijven

Geen reviews gevonden

Contact

Uw naam:
Uw email:
Afbeelding met beveiligingscode ingewerkt
Vul de beveiligingscode in:
    *
 
Copyright © 2015 - 2022 Stadsgidshaarlem.nl - Sitemap - Disclaimer - Intellectueel eigendom - Privacy

Deze website maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden en advertentieplaatsing. Blijft u de website gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies