ThuiszorgInHolland

(Hulpverleningsorganisaties, Thuiszorg, Zorginstellingen)

ThuiszorgInHolland - Hulpverleningsorganisaties|*|Thuiszorg|*|Zorginstellingen - Haarlem
Laan van Berlijn 329
2034SM Haarlem
Tel: 023-8200150
www.thuiszorginholland.nl

Introductie

ThuiszorgInHolland - Haarlem

Heeft u thuis hulp of zorg nodig? Dan helpen wij u graag. U kunt bij ons terecht voor verpleging, verzorging, begeleiding en huishoudelijke hulp. Bel ons gerust!

ThuiszorgInHolland kent geen wachtlijsten en kan dus snel bij u aan de slag. Omdat onze diensten allemaal thuis bij de cliënt plaatsvinden, staat onderling respect en vertrouwen bij ons erg hoog in het vaandel. Onze medewerkers komen immers in uw privé omgeving.

Daarom hanteren we strikte normen en waarden in het kader van privacy, veiligheid en geborgenheid. Wij respecteren ieders geloofs- en/of levensovertuigen en proberen daar op aan te sluiten. In de landelijke kwaliteitsmetingen scoren wij een 9,3 op het onderdeel 'bejegening cliënten en respect voor privacy'. Daar zijn we bijzonder trots op.

Bel ons gerust, dan komen we graag kennis met u maken.

Thuiszorg in Holland is een jonge, enthousiaste, multiculturele organisatie. Wij leveren Hulp bij het Huishouden in uw gemeente.

Meer dan zorg alleen
Wij zorgen ervoor dat U, ondanks een ziekte of handicap, op een zelfstandige en prettige manier in uw eigen huis kunt blijven wonen. Onze thuiszorg is vertrouwd en dichtbij, persoonlijk en betrokken. Wij luisteren naar uw wensen en passen onze zorg- en dienstverlening daarop aan. We leveren zorg aan iedereen die (tijdelijk) de dagelijkse zorg voor het huishouden of zijn of haar gezin niet aankan.

Missie
Thuiszorg in Holland zorgt voor continuïteit in de levensloop van haar cliënten thuis, met respect voor de eigen levenswijze van de cliënt. Daarnaast stellen wij het belang van onze medewerkers voorop, waardoor wij tevreden medewerkers hebben die met veel enthousiasme goede hulp aan u kunnen verlenen.

Kwaliteit
Samen werken we aan kwaliteit in alle fasen van het leven.In onze dienstverlening is kwaliteit erg belangrijk. Tevens is onze organisatie in het bezit van het ISO-HKZ certificaat. Dithoudt in dat we onze zaken binnen de organisatie goed op orde hebben, en tevens betrouwbare resultaten kunnen presenteren. We blijven met vol enthousiasme voortdurend werken aan het verbeteren van onze zorg- en dienstverlening.

Waarom Thuiszorg in Holland?-
Er werkt een zorgcoördinator in uw regio die bij u op bezoek komt. Zij praat met u over uw wensen. Aan de hand daarvan zoeken wij de medewerker die het beste bij u past. Ook staat zij klaar voor uw vragen of problemen wanneer de zorg gestart is.- U krijgt een vaste medewerker, zodat u altijd weet wie er komt.- Flexibele dagen en tijden bespreekbaar.- Geen wachtlijsten.Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie, neemt u dan gerust contact met ons op.

Openingstijden

Openingstijden ThuiszorgInHolland Haarlem

Maandag:
08:00 tot 17:00
Dinsdag:
08:00 tot 17:00
Woensdag:
08:00 tot 17:00
Donderdag:
08:00 tot 17:00
Vrijdag:
08:00 tot 17:00
Zaterdag:
Gesloten
Zondag:
Gesloten

Voorzieningen

Toegankelijk voor rolstoelen:
Pinnen:
Eigen Parking:
Parking in de buurt:
Fietsen standplaats:

Fotogalerij 

Reviews

Review schrijven

Geen reviews gevonden

Contact

Uw naam:
Uw email:
Afbeelding met beveiligingscode ingewerkt
Vul de beveiligingscode in:
    *
 
Copyright © 2015 - 2022 Stadsgidshaarlem.nl - Sitemap - Disclaimer - Intellectueel eigendom - Privacy

Deze website maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden en advertentieplaatsing. Blijft u de website gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies