Room Escape Amsterdan

(Evenementenorganisatie)

Room Escape Amsterdan - Evenementenorganisatie - Amsterdam
Tom Schreursweg 8
1067MC Amsterdam
Tel: 0204635850
www.roomescapeamsterdam.nl/

Introductie

Room Escape Amsterdan - Amsterdam

Op 10 a 15 minuten van het centrum van Haarlem ligt onze locatie in Amsterdam West. Room Escape Amsterdam is een van de leukste uitjes voor zowel particulieren als bedrijven. Het concept is heel eenvoudig. U wordt samen met uw vrienden, collega’s of familieleden opgesloten in een van onze Room Escape kamers. Een Room Escape spel duurt maximaal 1 uur maar de sport is natuurlijk om zo snel mogelijk uit de kamer te ontsnappen. Dit doet u door het oplossen van raadsels, clues en een goede samenwerking.

Room Escape Amsterdam is powered by Kunstgras Events en heeft momenteel 4 kamers. Elke kamer heeft een eigen thema. We krijgen vaak de vraag, welke kamer is het leukste? Dit is erg afhankelijk van uw groep. Lees zelf de beschrijving van de kamers, “Room 8” , “Quarantaine 2.0“, “The Bunker” en “Vietnamese Victim”. U kunt daar direct de beschikbaarheid zien en eventueel een kamer boeken.

Room Escape Haarlem
Naast de vaste room escape die Room Escape Amsterdam heeft, en waar u van harte welkom bent, is er nu ook de mogelijkheid om een escape-spel op uw locatie te spelen in Haarlem. We hebben momenteel 3 verschillende spelconcepten, Room Escape ChallengeRoom Escape Tenten en de City Escape Game. Room Escape op locatie is te spelen met groepen tot wel 2000 deelnemers.

U kunt u uw Room Escape evenement combineren met een vergaderingborrel, BBQworkshop, kinderfeestje Amsterdam of andere teambuilding activiteiten zoals Bubbel Voetbal Amsterdam, Room Escape Amsterdam, Archery Tag Amsterdam, City Game Amsterdam, Laser Game Amsterdam, Kunstgras Events maakt graag een offerte op maat voor u die aansluit bij uw wensen. Voor bedrijfsuitjes in Haarlem kunt u terecht bij Eventlabel.

Openingstijden

Openingstijden Room Escape Amsterdan Amsterdam

Maandag:
09:00 tot 23:00
Dinsdag:
09:00 tot 23:00
Woensdag:
09:00 tot 23:00
Donderdag:
09:00 tot 23:00
Vrijdag:
09:00 tot 23:00
Zaterdag:
09:00 tot 23:00
Zondag:
09:00 tot 23:00

Voorzieningen

Toegankelijk voor rolstoelen:
Pinnen:
Eigen Parking:
Parking in de buurt:
Fietsen standplaats:

Fotogalerij
Geen Foto's toegevoegd
 

Prijzen

2 personen €69,- per Escape Room
3 personen €79,- per Escape Room
4 personen €89,- per Escape Room
5-7 personen €99,- per Escape Room

Reviews

Review schrijven

Geen reviews gevonden

Contact

Uw naam:
Uw email:
Afbeelding met beveiligingscode ingewerkt
Vul de beveiligingscode in:
    *
 
Copyright © 2015 - 2020 Stadsgidshaarlem.nl - Sitemap - Disclaimer - Intellectueel eigendom - Privacy

Deze website maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden en advertentieplaatsing. Blijft u de website gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies