Number Nine

(Dameskleding, Damesmode, Herenkleding, Kledingwinkel, Schoenen)

Number Nine - Dameskleding|*|Damesmode|*|Herenkleding|*|Kledingwinkel|*|Schoenen - Haarlem
Kleine Houtstraat 9
2011DD Haarlem
Tel: 023-5344093
www.numbernine.nl

Introductie

Number Nine - Haarlem

Number Nine startte haar eerste winkel in 2004 aan de Kleine Houtstraat 9 in Haarlem en opende met haar winkel een compleet nieuw multi brand concept. Je vindt hier zowel mannen als vrouwencollecties aangevuld met de juiste accessories en life style producten.

Number Nine verkoopt merken van over de hele wereld en zorgt ervoor dat alle producten een juiste prijs-kwaliteitsverhouding hebben. De mix van originele merken en de keuze voor de producten die met elkaar het collectiebeeld vormen maken Number Nine uniek.

Inmiddels zijn we ruim 12 jaar verder en zijn we beland bij de zeven winkels die we nu hebben. Iedere winkel is weer uniek en heeft een ander assortiment. Ook online is de totale collectie verkrijgbaar.

Fris, clean, stijlvol en uniek, dat zijn altijd de speerpunten van onze collecties. Number Nine volgt de laatste trends en is regelmatig te vinden in internationale hoofdsteden waar mode, design en stijl zegevieren. We kopen bij de mooiste merken de leukste producten en daarmee creeëren we een echt eigen Number Nine beeld.

Number Nine selecteert haar medewerkers op de passie die men heeft voor de merken, de producten en uiteraard voor de klant. Onze service kan niet ver genoeg gaan en onze medewerkers gaan tot het uiterste voor iedere klant.

Openingstijden

Openingstijden Number Nine Haarlem

Maandag:
12:00 tot 18:00
Dinsdag:
10:00 tot 18:00
Woensdag:
10:00 tot 18:00
Donderdag:
10:00 tot 21:00
Vrijdag:
10:00 tot 18:00
Zaterdag:
10:00 tot 17:30
Zondag:
13:00 tot 17:00

Voorzieningen

Toegankelijk voor rolstoelen:
Pinnen:
Eigen Parking:
Parking in de buurt:
Fietsen standplaats:

Fotogalerij
Geen Foto's toegevoegd
 

Reviews

Review schrijven

Geen reviews gevonden

Contact

Uw naam:
Uw email:
Afbeelding met beveiligingscode ingewerkt
Vul de beveiligingscode in:
    *
 
Copyright © 2015 - 2022 Stadsgidshaarlem.nl - Sitemap - Disclaimer - Intellectueel eigendom - Privacy

Deze website maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden en advertentieplaatsing. Blijft u de website gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies