Mindfulness Centrum Haarlem

(Gezondheidscentrum)

Mindfulness Centrum Haarlem - Gezondheidscentrum - Haarlem
Begijnhof 20
2011 HE Haarlem
Tel: 06 10250077
www.MindfulnessCentrumHaarle..

Introductie

Mindfulness Centrum Haarlem - Haarlem

Heb je last van stress of stressklachten zoals, slaapproblemen, piekeren, somberheid of depressies? Heb je het gevoel dat alles teveel wordt en je het bijna niet meer aan kunt? Ben je bang voor een burn-out of dat je overspannen raakt?

Probeer dan eens eens een 8-weekse trainig mindfulness bij het Mindfulness Centrum Haarlem. Het is wetenschappelijk bewezen dat deelnemers van een Mindfulness training:

  • effectiever
  • krachtiger
  • gezonder
  • stressbestendiger
  • meer ontspannen
  • zelfverzekerder
  • tevredener en
  • gelukkiger zijn.

Het werkt door in je privéleven én in je werk.

De trainers van het Mindfulness Centrum Haarlem gaan met je aan de slag om nieuwe vaardigheiden te leren. Want Mindfulness is een vaardigheidstraining waarbij je door meditatietechnieken leert je automatisch gedrag, je houding, oordelen en gedachtepatronen te herkennen. Hierdoor vang je stressprikkels eerder en beter op. Door de training bij ontstaat een hogere mate van bewustwording en neemt het zelfvertrouwen toe. Je leert daarnaast te ontstressen, waardoor meer energie en levenslust vrijkomt.

Openingstijden

Openingstijden Mindfulness Centrum Haarlem Haarlem

Maandag:
08:-- tot --:18
Dinsdag:
08:-- tot --:18
Woensdag:
08:-- tot --:18
Donderdag:
08:-- tot --:18
Vrijdag:
08:-- tot --:18
Zaterdag:
08:-- tot --:18
Zondag:

Voorzieningen

Toegankelijk voor rolstoelen:
Pinnen:
Eigen Parking:
Parking in de buurt:
De Appelaar
Fietsen standplaats:

Fotogalerij 

Reviews

Review schrijven
Naam Review
Leida
Hoofddorp
Geplaatst: 03/02/2016 21:36:56

Ik was al een tijd lang nieuwsgierig naar mindfulness en was van plan de mindfulnesstraining een keer te gaan volgen. Vorig jaar wilde ik daar echt werk van maken. Veel verschillende mindfulnesstrainers online opgezocht. Iedere keer kreeg ik te horen dat de training niet doorging vanwege te weinig aanmeldingen. Tot ik bij Mindfulness Centrum Haarlem terecht kwam. Een prettig intakegesprek met de trainer volgde en de garantie dat de training door ging ongeacht het aantal aanmeldingen. Dat is wat ik wilde horen, want ik wilde aan de slag hiermee en niet nog een jaar wachten. En ik heb geen spijt gehad van mijn keuze. Een trainer die down to earth is, ervaringsdeskundig en ook tijdens de lessen de link legt met de praktijk. Een fijne groep en heel veel goede oefeningen en tips meegekregen. Ik heb er veel aan gehad en ben me veel bewuster geworden van mijn lichaam en geest, wat ook mijn doel was. Door mindfulness heb ik geleerd zo af en toe met een totaal frisse blik naar de wereld/omgeving om me heen te kijken en de gedachten in mijn hoofd tot rust te brengen en gewoon te zijn. Dat is zo'n bijzondere en mooie ervaring, die voor mij heel waardevol is. Om het mindfulnessgevoel vast te houden kom ik af en toe nog terug op de terugkomavonden die het centrum ook organiseert. Heel fijn om dan weer samen te oefenen. Ik kan Mindfulness Centrum Haarlem van harte aanbevelen. Een mooie locatie, goede voorzieningen, fijne trainers en de garantie dat de training doorgaat.

Heinrich
Haarlem
Geplaatst: 11/20/2015 19:13:34

Was eerst wat sceptisch over Mindfulness. Trainer verzorgt de lessen heel luchtig en professioneel. Heb er veel aan gehad om mijn balans tussen werk en privé weer scherp te krijgen. Top locatie trouwens!

suzanne
Haarlem
Geplaatst: 04/02/2015 10:31:10

Ik ben iemand met een relatief hectische baan en was op zoek naar een cursus die mij meer structuur kon bieden. Na enig speurwerk kwam ik in contact met Mindfulness bij Mindfulness Centrum Haarlem. Een nieuw samenwerkingsverband van diverse ervaren trainers (ook yoga en shiatsu). In een groep van 8 personen zijn we meerdere weken aan de slag gegaan. Het programma heb ik als zeer aangenaam ervaren, vanwege een goede balans tussen praktijk en theorie. De trainer kon ook een goede relatie leggen tussen de theorie en mijn ervaringen gedurende de training. We hebben naast een aantal serieuze en persoonlijke gesprekken van deelnemers ook erg met elkaar gelachen. Was ook wel een goede klik in de groep. Dit moet je ook maar net treffen.

Contact

Uw naam:
Uw email:
Afbeelding met beveiligingscode ingewerkt
Vul de beveiligingscode in:
    *
 
Copyright © 2015 - 2022 Stadsgidshaarlem.nl - Sitemap - Disclaimer - Intellectueel eigendom - Privacy

Deze website maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden en advertentieplaatsing. Blijft u de website gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies