Liesbeth Verhoeks Meubelstoffering

(Meubelstoffeerderij, Stoffen en textiel)

Liesbeth Verhoeks Meubelstoffering - Meubelstoffeerderij|*|Stoffen en textiel - Haarlem
Spaarne 55
2011 CE Haarlem
Tel: 0235351311
www.liesbethverhoeks.nl

Introductie

Liesbeth Verhoeks Meubelstoffering - Haarlem

Liesbeth Verhoeks Meubelstoffering is het juiste adres voor het vakkundig laten (her)stofferen van de meubels die u dierbaar zijn. Tientallen stalenboeken vol prachtige meubelstoffen geven u de mogelijkheid om uw bank, stoel, poef of kussens geheel naar eigen smaak te laten bekleden. En indien noodzakelijk wordt ook het volledige binnenwerk van uw zitmeubel vervangen. Naar keuze op de traditionele manier met crin en paardenhaar of op de moderne manier met een goede kwaliteit koudschuim.

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is met uw zitmeubel? Kijk op www.liesbethverhoeks.nl of stuur een mail met foto naar info@liesbethverhoeks.nl voor een prijsindicatie of kom gewoon langs in de werkplaats aan Spaarne 55.

En er is meer!

Behalve voor het laten (her)stofferen van meubels kunt u bij Liesbeth Verhoeks Meubelstoffering ook terecht voor een tas op maat. Schoudertassen, rugtassen, shoppers of handtassen - van leer, van stof of een combinatie van beide - kijk op www.liesbethverhoeks.nl voor inspiratie of kom langs met uw wensenlijstje.

PS Wel handig als u even belt voor u komt: 023 535 13 11

Voorzieningen

Toegankelijk voor rolstoelen:
niet mogelijk
Pinnen:
niet mogelijk
Eigen Parking:
niet aanwezig
Parking in de buurt:
parkeergarage De Kamp of Appelaar
Fietsen standplaats:
fietsenrekken voor de deur

Fotogalerij 

Prijzen

Voor een eerste, vrijblijvende kostenindicatie mailt u één of meer foto's van uw zitmeubel naar info@liesbethverhoeks.nl
Wilt u op basis daarvan een gespecificeerde offerte dan maak ik graag een afspraak om uw meubel(en) te bekijken, op te meten en stof met u uit te zoeken.

Reviews

Review schrijven

Geen reviews gevonden

Contact

Uw naam:
Uw email:
Afbeelding met beveiligingscode ingewerkt
Vul de beveiligingscode in:
    *
 
Copyright © 2015 - 2022 Stadsgidshaarlem.nl - Sitemap - Disclaimer - Intellectueel eigendom - Privacy

Deze website maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden en advertentieplaatsing. Blijft u de website gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies