EventLabel

(Evenementenorganisatie)

EventLabel - Evenementenorganisatie - Haarlem
Kampervest 35
2011EZ Haarlem
Tel: 020-4635850
www.eventlabel.nl

Introductie

EventLabel - Haarlem

De Haarlemse voorjaarszon is er weer en de dagen worden langer en dus is het de uitgelezen kans om eens een kijkje te nemen in ons aanbod heerlijke lente- en zomeruitjes zoals de spannende Smartphonegame De Erfenis, de Restaurant HuntPubquiz of de Bourgondische wandeling door Haarlem!

Dus neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment en ga er met je groep opuit!

Bent u op zoek naar een bedrijfsuitjegroepsuitjepersoneelsfeestafdelingsuitjepersoneelsuitje of teambuilding activiteit. Of neem telefonisch contact met Event Label op, op telefoonnummer 020-4635850. Deze specialisten op het gebied van het organiseren van bedrijfsuitjes in Haarlem staan voor u klaar!

BedrijfsuitjeHaarlem

Bedrijfsuitje in Haarlem?
Of zoekt u een workshoppersoneelsuitjezakelijk evenementgroepsuitje of vrijgezellenfeest in Haarlem of omgeving? Bij Event Label vindt u alle leukste arrangementen, activiteiten en mogelijkheden voor uw groepsactiviteit.  En komt u op eenvoudige wijze in contact met professionals die u kunnen helpen bij het realiseren van een leuk, creatief, actief of interessant bedrijfsuitje in Haarlem. Wij hebben het meest gevarieerde aanbod van bedrijfsuitjes in Haarlem, Zandvoort, IJmuiden, Bloemendaal, Spaarnwoude, Hoofddorp, Heemstede, Overveen en Aerdenhout.

Eventlabel is onderdeel van Kunstgras Events
Kunstgras Events heeft een eigen locatie op 10 tot 15 minuten van het centrum van Haarlem in Amsterdam West. Hier kunt u uw bedrijfsuitje in Haarlem combineren met een vergaderingborrel, BBQworkshopkinderfeestje Amsterdam of andere teambuilding activiteiten zoals Bubbel Voetbal AmsterdamRoom Escape AmsterdamArchery Tag AmsterdamCity Game AmsterdamLaser Game AmsterdamKunstgras Events maakt graag een offerte op maat voor u die aansluit bij uw wensen.

Openingstijden

Openingstijden EventLabel Haarlem

Maandag:
08:00 tot --:--
Dinsdag:
08:00 tot --:--
Woensdag:
08:00 tot --:--
Donderdag:
08:00 tot --:--
Vrijdag:
08:00 tot --:--
Zaterdag:
Zondag:

Voorzieningen

Toegankelijk voor rolstoelen:
Pinnen:
Eigen Parking:
Parking in de buurt:
Fietsen standplaats:

Fotogalerij
Geen Foto's toegevoegd
 

Reviews

Review schrijven

Geen reviews gevonden

Contact

Uw naam:
Uw email:
Afbeelding met beveiligingscode ingewerkt
Vul de beveiligingscode in:
    *
 
Copyright © 2015 - 2020 Stadsgidshaarlem.nl - Sitemap - Disclaimer - Intellectueel eigendom - Privacy

Deze website maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden en advertentieplaatsing. Blijft u de website gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies