I Do Weddings

(Evenementenorganisatie, Weddingplanner)

I Do Weddings - Evenementenorganisatie|*|Weddingplanner - HAARLEM
Rijnstraat 58
2025 RS HAARLEM
Tel: 06-17329015
www.idoweddings.nl

Introductie

I Do Weddings - HAARLEM

Wij zijn een full-service Wedding Planningsbedrijf dat graag de uitdaging met u aangaat om van uw trouwerij een prachtige trouwproductie te maken waar uw gasten nog lang over napraten. Elke trouwerij is anders en wij zien uw trouwerij dan ook als een uniek productieproject dat wij voor u regisseren en waarvan u als bruidspaar de stralende hoofdrolspelers bent.

Naast het feit dat wij u volledig kunnen ondersteunen en ontzorgen op alle gebieden van uw mooiste dag, zowel in Nederland als in het buitenland, leveren wij ook een aantal unieke extra’s, waaronder een gratis wedding site, beschikbaar voor u vanaf het moment dat u met ons een contract getekend heeft tot aan uw eerste jubileum.

Maar allereerst gaan wij natuurlijk vol energie en passie voor u aan de slag om uw trouwproductie tot een groot succes te maken. Met een netwerk van vertrouwde hoogwaardige leveranciers zijn wij in staat om voor u en met u de beste kwaliteit te leveren voor alle onderdelen van uw trouwdag. Goedkoop zijn ze zeker niet, maar stuk voor stuk zijn het vakmensen die met liefde en passie voor hun producten aan het werk zijn.

Met elk van onze leveranciers hebben wij een persoonlijke relatie opgebouwd, waardoor wij met een bij u passend wedding team in staat zijn om voor u volledig maatwerk te leveren en uw mooiste dag als een prachtig sprookje in de herinnering van u en uw gasten te laten blijven.

Bent u net zo gepassioneerd en gedreven als de Wedding Planners van I Do Weddings en haar leveranciers, vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan om uw wensen voor een prachtige trouwproductie te bespreken en te kijken of wij voor u de geschikte regisseur zijn om met u de uitdaging aan te gaan om van uw trouwdag een unieke beleving te mogen maken.

Openingstijden

Openingstijden I Do Weddings HAARLEM

Maandag:
08:30 tot 20:00
Dinsdag:
08:30 tot 20:00
Woensdag:
08:30 tot 20:00
Donderdag:
08:30 tot 20:00
Vrijdag:
08:30 tot 15:30
Zaterdag:
10:00 tot 12:00
Zondag:
Gesloten

Voorzieningen

Toegankelijk voor rolstoelen:
Wij kunnen overal met u afspreken, zelfs bij u thuis.
Pinnen:
Eigen Parking:
Parking in de buurt:
Fietsen standplaats:

Fotogalerij 

Reviews

Review schrijven

Geen reviews gevonden

Contact

Uw naam:
Uw email:
Afbeelding met beveiligingscode ingewerkt
Vul de beveiligingscode in:
    *
 
Copyright © 2015 - 2022 Stadsgidshaarlem.nl - Sitemap - Disclaimer - Intellectueel eigendom - Privacy

Deze website maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden en advertentieplaatsing. Blijft u de website gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies