EAD administraties en belastingen

(Administratiekantoor, Belastingadviseur)

EAD administraties en belastingen - Administratiekantoor|*|Belastingadviseur - Haarlem
Houtmarkt 29-A
2011 AL Haarlem
Tel: 0235295265
www.eadadvies.nl

Introductie

EAD administraties en belastingen - Haarlem

EAD administraties en belastingen is een onafhankelijk en klein administratie- en belastingadvieskantoor gevestigd in het centrum van Haarlem.

Dankzij meer dan dertig jaar ervaring in de accountancy en fiscale praktijk is er een gezonde basis gelegd voor betrouwbare, hoogwaardige en resultaatgerichte dienstverlening op het gebied van jaarrekeningenadministratieve en  fiscale werkzaamheden. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn met bedrijfs- enjuridisch advies. Ons kantoor is lid van de Nederlandse Orde van Adminstratie- en Belastingdeskundigen.

EAD Administratie en Belastingadvies hanteert voordelige tarieven gelet op de kwaliteit van haar dienstverlening en staat bovenal voor een persoonlijke benadering van cliënten. EAD Administratie en Belastingadvies kent daarbij een gevarieerd cliëntenbestand. Van het midden- en kleinbedrijf tot stichtingen, verenigingen en particulieren.

Bent u op zoek naar een ervaren belastingadviseur of administrateur? Dan nodigen wij u uit voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Voorzieningen

Toegankelijk voor rolstoelen:
Pinnen:
Eigen Parking:
U kunt gratis parkeren voor het kantoor als u uw kenteken vooraf doorgeeft.
Parking in de buurt:
Fietsen standplaats:

Fotogalerij
Geen Foto's toegevoegd
 

Reviews

Review schrijven

Geen reviews gevonden

Contact

Uw naam:
Uw email:
Afbeelding met beveiligingscode ingewerkt
Vul de beveiligingscode in:
    *
 
Copyright © 2015 - 2020 Stadsgidshaarlem.nl - Sitemap - Disclaimer - Intellectueel eigendom - Privacy

Deze website maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden en advertentieplaatsing. Blijft u de website gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies