De Toverknol Kindertheater

(Kinderactiviteiten)

De Toverknol Kindertheater - Kinderactiviteiten - Haarlem
Spiegelstraat 8/A
2011BP Haarlem
Tel: 06-17502151
www.detoverknol.nl

Introductie

De Toverknol Kindertheater - Haarlem

Bij kindertheater de Toverknol kan je theatervoorstellingen kijken, je verjaardagsfeestje vieren of peuterdans-, muziek-, toneel- of musicallessen volgen. Ook kan je elke zomer deelnemen aan ons theater zomerkamp!

Maandelijks kan je een nieuwe voorstelling bezoeken en in een bijzondere, humoristische wereld stappen! Voordat we op avontuur gaan, verkleed je jezelf als prinses, ridder of een dier. Pak een beker limonade en een koekje. De lampen gaan aan, de muziek begint te spelen, het doek gaat open… we gaan beginnen!

In onze theaters spelen we voorstellingen voor kinderen van 1 t/m 9 jaar. Elke woensdag, zaterdag en zondag zijn er voorstellingen om 10.30 uur (1-4 jaar), 12.15 uur (1-4 jaar) en 14.00 uur (5-9 jaar). Je beleeft al een voorstelling voor € 9,- per persoon.

Verjaardagsfeestje vieren? Wat is een verjaardag zonder taart en cadeautjes? Dat doen we dus eerst. Daarna kan je jezelf, en natuurlijk ook je vriendjes en vriendinnetjes, verkleden! En dan begint de voorstelling… Na de voorstelling zetten de acteurs je in het zonnetje. Je krijgt een surprise, een cadeautje en we gaan allemaal voor je zingen! Een stop-disco en dansen hoort natuurlijk bij een verjaardagsfeestje… Als laatste gaan we ballonvouwen en iedereen krijgt een ballonfiguur mee naar huis!

Peuterdans-, muziek-, toneel- of musicalles volgen? De cursussen starten in januari, maart, mei, september en november. Er staat limonade, thee en koffie klaar en afloop van elke les kan je een speculaasje pakken. Na elke les krijg je een sticker voor op je diploma.

Theater zomerkamp! Heb je veel fantasie en ben je creatief? Elk jaar organiseren we in het begin en einde van de zomervakantie het TOVERKNOL THEATER ZOMERKAMP! We doen activiteiten in het theater maar gaan natuurlijk ook naar buiten. Spelenderwijs ontdekken we de magische wereld van theater en samen beleven we de leukste avonturen!

Je kan reserveren via www.detoverknol.nl of bellen met Filiz Kulan op 06-17502151.

Tot snel in ons theater!

Openingstijden

Openingstijden De Toverknol Kindertheater Haarlem

Maandag:
Gesloten
Dinsdag:
Gesloten
Woensdag:
10:15 tot 16:00
Donderdag:
Gesloten
Vrijdag:
Gesloten
Zaterdag:
10:15 tot 16:00
Zondag:
10:15 tot 16:00

Voorzieningen

Toegankelijk voor rolstoelen:
Pinnen:
Eigen Parking:
Parking in de buurt:
Fietsen standplaats:

Fotogalerij
Geen Foto's toegevoegd
 

Prijzen

De toegangsprijs voor onze voorstellingen is € 9,- per persoon. Dit is inclusief koffie, thee, limonade en koekjes...

Voor € 13,50 per persoon kan je samen met je vriendjes jouw verjaardagsfeestje bij ons vieren. Dit is altijd incl. voorstelling, zonder taart maar wel met gratis koffie/thee, limonade en koekjes! Het is ook mogelijk om privé je verjaardagsfeetje te vieren.

Onze cursussen bevatten 8 lessen van 60 minuten en de kosten zijn € 80,-.

De kosten voor ons jaarlijkse theater zomerkamp zijn € 55,- per dag; inclusief lunch, snacks en drankjes. Voor € 275,- kan je ook een hele week deelnemen aan ons zomerkamp of theater werkweek.

Kijk voor al onze activiteiten, prijzen en mogelijkheden op www.detoverknol.nl

Reviews

Review schrijven
Naam Review
Arnoud
Haarlem
Geplaatst: 03/26/2015 17:43:47

Vorige week ben ik opnieuw met mijn twee dochtertjes naar de voorstelling 'op zoek naar kaketoe' geweest. Wat een leuk theater is dit! We zijn er al 4x geweest want het leuk e is dat er om de maand een nieuwe voorstelling is. Totaal anders dan de grote, normale theaters waar je in een grote onpersoonlijke zaal gaat zitten en vaak veraf van het podium... Mijn dochtertjes zaten op de 3e rij en dan zit je op 2-3 meter van het podium en de actrices. Dus volop interactie, zang en mooie dans en met hilarische momenten voor jong en oud:-) De entree van Euro 9,- per persoon is meer dan de moeite waard met gratis koffie, the, limonade en koekjes! In augustus komen we een verjaardagsfeestje bij jullie vieren. Ga vooral zo door want jullie zijn een aanwinst voor Haarlem!

Contact

Uw naam:
Uw email:
Afbeelding met beveiligingscode ingewerkt
Vul de beveiligingscode in:
    *
 
Copyright © 2015 - 2022 Stadsgidshaarlem.nl - Sitemap - Disclaimer - Intellectueel eigendom - Privacy

Deze website maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden en advertentieplaatsing. Blijft u de website gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies