Danshuis Haarlem

(Balletschool, Dansschool)

Danshuis Haarlem - Balletschool|*|Dansschool - Haarlem
Gasthuisvest 47
2011EV Haarlem
Tel: 023-5350312
www.danshuishaarlem.nl

Introductie

Danshuis Haarlem - Haarlem

Hét huis voor dans en ballet in Haarlem, Heemstede en Bloemendaal. Voor elke leeftijd van beginner tot professional. Het Danshuis komt naar buiten met haar danskunst en gaat de samenwerking aan met andere kunstenaars en kunstorganisaties. Dat maakt dansen bij Danshuis Haarlem zo leuk ! Kwaliteit en plezier, ontwikkeling en vernieuwing vormen de basis voor alle activiteiten.

" Je komt naar Danshuis Haarlem
omdat je meer uit jezelf wil halen
en je mogelijkheden wil vergroten "

Danshuis Haarlem onderscheidt zich van andere balletscholen door een volledig opleidingstraject aan te bieden. Leerlingen vanaf 8 jaar die van Dans hun beroep willen maken of hun dansmogelijkheden verder willen ontwikkelen, kunnen auditie doen voor het programma Talentontwikkeling.

Het Danshuis biedt lessen en dansactiviteiten voor amateurs en professionals, in Haarlem, Heemstede en Bloemendaal. Het team van veelal academisch geschoolde docenten staat garant voor een hoge kwaliteit van de lessen. De groepen zijn klein en daarom is individuele aandacht optimaal mogelijk.

Er wordt les gegeven in de stijlen klassiek ballet, moderne dans, jazzdance, show musical en urban stijlen als streetdance en breakdance. Daarnaast biedt het danshuis workshops, yoga, pilates, stretching en technieklessen.

Danswerkplaatsen zijn landelijke broedplaatsen voor danskunstenaars en dansmakers. DWP Haarlem is verbonden aan het Danshuis en er kan daarom een gemakkelijke uitwisseling plaatsvinden. In de danswerkplaats worden choreografieën gemaakt en dans/theaterprojecten ontwikkeld. Amateurs werken er samen met professionals en met kunstenaars van andere disciplines aan projecten in binnen- en buitenland.

 

Openingstijden

Openingstijden Danshuis Haarlem Haarlem

Maandag:
09:00 tot 00:00
Dinsdag:
09:00 tot 00:00
Woensdag:
09:00 tot 00:00
Donderdag:
09:00 tot 00:00
Vrijdag:
09:00 tot 00:00
Zaterdag:
09:00 tot 00:00
Zondag:
Gesloten

Voorzieningen

Toegankelijk voor rolstoelen:
2 invaliden parkeerplaatsen
Pinnen:
Eigen Parking:
2 parkeerplaatsen voor laden/lossen
Parking in de buurt:
Parkeergarages "De Kamp" en "Houtplein" op 200 m
Fietsen standplaats:
Ruime fietsenstalling

Fotogalerij 

Reviews

Review schrijven

Geen reviews gevonden

Contact

Uw naam:
Uw email:
Afbeelding met beveiligingscode ingewerkt
Vul de beveiligingscode in:
    *
 
Copyright © 2015 - 2022 Stadsgidshaarlem.nl - Sitemap - Disclaimer - Intellectueel eigendom - Privacy

Deze website maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden en advertentieplaatsing. Blijft u de website gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies