Buro Blanchard

(Juridisch adviseur)

Buro Blanchard - Juridisch adviseur - Haarlem
Pijnboomstraat 38
2023VS Haarlem
Tel: 0650205672
www.blanchard.nl

Introductie

Buro Blanchard - Haarlem

Buro Blanchard verleent juridische en bedrijfseconomische ondersteuning aan bedrijven in de creatieve industrie. Wij geven je advies en ondersteunen je met raad en daad vanaf de start van je creatief bedrijf tot de verkoop van je creatieve werk aan opdrachtgevers.

En uiteraard staan we klaar om je te helpen met alles op juridisch gebied (auteurs- en merkenrecht, reclamerecht en contracten) waar je tussen start en verkoop tegenaan loopt.

Zo kun je je idee, concept of werk vooraf door ons laten checken om zeker te zijn dat het voldoet aan alle juridische wetten en regels. En als nodig denken we graag met je mee in het vinden van creatieve oplossingen.

Daarnaast kunnen we er met jou voor zorgen dat je werk de hoogst mogelijke bescherming geniet tegen inbreuk door derden. En natuurlijk doe je met succes een beroep op onze ondersteuning als je meent dat iemand inbreuk pleegt op jouw rechten.

 

 

Voorzieningen

Toegankelijk voor rolstoelen:
Pinnen:
Eigen Parking:
Parking in de buurt:
Fietsen standplaats:

Fotogalerij
Geen Foto's toegevoegd
 

Reviews

Review schrijven

Geen reviews gevonden

Contact

Uw naam:
Uw email:
Afbeelding met beveiligingscode ingewerkt
Vul de beveiligingscode in:
    *
 
Copyright © 2015 - 2022 Stadsgidshaarlem.nl - Sitemap - Disclaimer - Intellectueel eigendom - Privacy

Deze website maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden en advertentieplaatsing. Blijft u de website gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies