In Balans Hypnotherapie en kindercoaching

(Coaching, Hypnotherapeuten, Kinderactiviteiten)

In Balans Hypnotherapie en kindercoaching - Coaching|*|Hypnotherapeuten|*|Kinderactiviteiten - Haarlem
Atjehstraat 63/ROOD
2022BM Haarlem
Tel: 06-12594137
www.inbalanshypnotherapie.nl

Introductie

In Balans Hypnotherapie en kindercoaching - Haarlem

Hypnotherapie kan je helpen met het onderzoeken van de oorzaak van je klachten

Je zit al een tijdje niet lekker in je vel, je blijft maar moe, je lichaam wil maar niet meewerken; kortom je leeft je leven niet op de manier zoals je dat graag zou willen. Je bent je hiervan bewust maar je weet niet hoe je hierin verandering zou kunnen aanbrengen. Je hebt het gevoel dat je hier op eigen kracht niet mee verder kunt komen.

Hypnotherapie zou voor jou een oplossing kunnen zijn. Deze therapie biedt vele technieken die ingezet kunnen worden om het bewustwordingsproces te stimuleren. Ik begeleid jou om in contact te komen met je onderbewustzijn om daar de oorzaak van je klacht te onderzoeken. Want daar ligt alle informatie over je problemen en daarom moet je ook daar zijn om je problemen op te lossen. Mijn taak als therapeut is jou in dit proces te coachen en die technieken in te zetten die je handvatten aanreiken om je doel te bereiken. Om prettig, positief en liefdevol te leren leven in harmonie met jezelf en je verleden. Hypnotherapie is geschikt voor zowel volwassenen als ook kinderen.

Kindercoaching is een speelse therapievorm waarbij zowel het kind als ook de ouders/opvoeders ondersteund en begeleid worden bij hun hulpvraag.  Het doel is dat de ouders/opvoeders hun kind en zijn/haar belevingswereld, ontwikkeling en problemen beter begrijpen en tools hebben om met de ontstane situatie om te gaan, nu en in de toekomst.

Voorzieningen

Toegankelijk voor rolstoelen:
Pinnen:
Eigen Parking:
Parking in de buurt:
Fietsen standplaats:

Fotogalerij
Geen Foto's toegevoegd
 

Reviews

Review schrijven

Geen reviews gevonden

Contact

Uw naam:
Uw email:
Afbeelding met beveiligingscode ingewerkt
Vul de beveiligingscode in:
    *
 
Copyright © 2015 - 2022 Stadsgidshaarlem.nl - Sitemap - Disclaimer - Intellectueel eigendom - Privacy

Deze website maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden en advertentieplaatsing. Blijft u de website gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies