AVT Benelux bv

(Software, Trainingen)

AVT Benelux bv - Software|*|Trainingen - Haarlem
Florapark 11
2012 HK Haarlem
Tel: +31235294344
www.spraakherkenning.nl

Introductie

AVT Benelux bv - Haarlem

Niet meer Typen maar Dicteren is ons motto. Spraakherkenning en Digitaal dicteren is onze specialiteit en adviseren al meer dan 25 jaar iedereen die tekst, op wat voor manier dan ook, op een efficientere manier in de comuter wil krijgen dan via een toetsenbord.

AVT adviseert en levert oplossingen voor het opnemen en uitwerken van teksten en dictaten met workflow dictaatmanagement en toegevoegde spraakherkenningssoftware voor automatische transcriptie.

Met de nieuwste spraakherkenningssoftware maakt u uw brieven, verslagen en e-mail simpelweg door te dicteren rechtstreeks in uw PC of in een memorecorder voor latere uitwerking. U spreekt, de software herkent uw stem en typt het direct in het gewenste programma voor u uit.

AVT Benelux biedt u:
• de apparatuur en de software voor digitaal dicteren. Het digitaal opnemen van memo's, gesprekken en brieven.
• de apparatuur en de software voor het verwerken van de digitaal opgenomen teksten door de auteur zelf maar ook voor verwerking door secretariële afdelingen. Eventueel ondersteund met workflow software en spraakherkenning.
• de spraakherkenningssoftware Dragon NaturallySpeaking van Nuance. Van de instapversies tot en met de professionele pakketten. Ook de speciale Juridische- en de Medische versie worden door AVT geleverd en volledig ondersteund.
• de benodigde hardware zoals headsets, microfoons, digitale dicteerrecorders en transcriptiesets van gerenommeerde merken, zoals Plantronics, Grundig, Philips, etc.
• installatie van soft- en hardware.
• opleidingen, zowel de basistraining spraakherkenning als vervolgtraining, opfriscursussen en specifieke workshops op gebied van macroschrijven (bij DNS Professional) door professionele docenten.
• deskundige ondersteuning bij problemen met de spraakherkenningssoftware, het gebruik ervan en de headsets. Deze ondersteuning is zowel telefonisch, op locatie, online (remote support) en per e-mail.

Digitaal dicteren, spraakbesturing- en spraakherkenning gaan de komende jaren een steeds belangrijkere plaats innemen in onze samenleving. Om spraakherkenning in iedere omgeving toe te kunnen passen, levert AVT, naast de standaard spraakherkenningpakketten, op maat gemaakte spraakopdrachten en macro's.
Wij bieden u een totaaloplossing, geheel toegespitst op uw werkwijze en behoefte.

Openingstijden

Openingstijden AVT Benelux bv Haarlem

Maandag:
09:00 tot 17:00
Dinsdag:
09:00 tot 17:00
Woensdag:
09:00 tot 17:00
Donderdag:
09:00 tot 17:00
Vrijdag:
09:00 tot 17:00
Zaterdag:
Gesloten
Zondag:
Gesloten

Voorzieningen

Toegankelijk voor rolstoelen:
Pinnen:
Eigen Parking:
Parking in de buurt:
Fietsen standplaats:

Fotogalerij
Geen Foto's toegevoegd
 

Reviews

Review schrijven

Geen reviews gevonden

Contact

Uw naam:
Uw email:
Afbeelding met beveiligingscode ingewerkt
Vul de beveiligingscode in:
    *
 
Copyright © 2015 - 2022 Stadsgidshaarlem.nl - Sitemap - Disclaimer - Intellectueel eigendom - Privacy

Deze website maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden en advertentieplaatsing. Blijft u de website gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies