Anycopy

(Online Marketing)

Anycopy - Online Marketing - Haarlem
Zuider Buiten Spaarne 38/C
2012AB Haarlem
Tel: 023-5510758
www.anycopy.nl

Introductie

Anycopy - Haarlem

Core Business
Sinds 2008 werkt Anycopy voor bedrijven en organisaties die baat hebben bij een specialist op het gebied van Copywriting en Marketing en een all-round professional op het gebied van Inbound marketing & Merkontwikkeling, Contentdevelopment voor het web, SEM (Search Engine Marketing), SEO, Webdesign, Webredactie, en andere online vakgebieden. De praktische uitwerking hiervan vindt u in onze webcontent, brochures, nieuwsbrieven, productomschrijvingen, blogs, E-mail campagnes, whitepapers, catalogi, vertalingen en persberichten.

Ga naar www.anycopy.nl voor meer informatie. mail naar info@anycopy.nl

of bel naar 06-30692805.

Print & Web
Wij werken aan doelgerichte promotie en communicatie voor commerciële bedrijven en non-profit organisaties. Voor kleine en grotere opdrachtgevers, actief in de IT, de entertainmentsector, eventplanning, food, de bouwindustrie, ontwikkelingssamenwerking, consultancy, de uitzendbranche en tal van andere sectoren. Zowel voor print als het web. Anycopy bedenkt concepten en maakt (online of offline) marketingstrategieën praktisch uitvoerbaar. Wij schrijven, verzamelen en publiceren content voor een specifieke doelgroep.

Voorzieningen

Toegankelijk voor rolstoelen:
Pinnen:
Eigen Parking:
Parking in de buurt:
Fietsen standplaats:

Fotogalerij
Geen Foto's toegevoegd
 

Reviews

Review schrijven

Geen reviews gevonden

Contact

Uw naam:
Uw email:
Afbeelding met beveiligingscode ingewerkt
Vul de beveiligingscode in:
    *
 
Copyright © 2015 - 2022 Stadsgidshaarlem.nl - Sitemap - Disclaimer - Intellectueel eigendom - Privacy

Deze website maakt gebruik van cookies voor analysedoeleinden en advertentieplaatsing. Blijft u de website gebruiken dan gaat u akkoord met het plaatsen van cookies